tirsdag 22. november 2011

Stemningsrapport fra Fannremsmoen

Så er det på'an igjen.... Forberedelser til oppgaveskriving er igang. Det betyr, som vanlig, sjekke at man har alle bøker og notater man trenger. For min del betyr det også at jeg trenger notatene på trykk, paradoksalt nok, i denne digitale sammenhengen! Notatene må repeteres, og det jeg leste tidlig i modulen får en annen betydning og setter igang nye tankeprosesser nå, etter at all pensumlitteraturen er lest. Jeg ser andre sammenhenger nå, enn jeg gjorde i medio september. 

Neste skritt blir å finne fram oppgaveteksten, det betyr inn på It's Learning og finne "Noen råd til bloggerne". Dernest blir det å sette seg ned og lage en disposisjon for det man vil vektlegge. Uante mengder kaffe går med, takk og lov for Nespresso!

Hit har jeg kommet. Fram til nå har det gått med en del ettermiddags- og helgetimer, fra nå av og fram til ferdig produkt vil en betydelig større del av døgnet gå med. Sofasliting blir en nødvendighet, og sosial liv kan bare glemmes. Det hele toppes med en studiedag inn mot helga, forhåpentligvis med et akseptabelt refleksjonsnotat som resultat.
 
Og så, for å si det med uttrykket til ei jeg beundret i sin tid: "Hvis løkka e go, å Gud vil...." så blir det en dag eller to fri fra studiene, før vi igjen treffes på Dragvoll førstkommende mandag. Lykke til, alle dere andre, også. Felles skjebne, felles trøst :)

4 kommentarer:

 1. Kjenner meg godt igjen i stemningsrapporten din, selv om jeg ikke befinner meg på Fannremsmoen.

  Tar forresten gjerne imot utfordringa du kom men på Nils Petter`s om å fortsette blogginga. Tror likevel det blir stridt derom vi i tillegg må skrive en lang fagtekst, Vi får appellere til Calle når vi treffer ham over helga. Lykke til med siste innspurt til deg også.

  PS. Utfra det jeg har sett av din skrivekunst tror jeg at refleksjonsnotatet blir mer enn akseptabelt ;-)

  SvarSlett
 2. Enig med Berit (og Nils Petter) at bloggingen må fortsette. Ser du for deg samme vurderingsform på neste modul også, Berit?
  Gud har dessverre bestemt seg for at jeg ikke skal ha noen fridager..
  Lykke til med refleksjonsnotatet, Ann Oline. Det blir helt sikkert strålende lesing!
  Forøvrig er det gledelig for en ørbøgg å sjå at det finnes flinke damer også på fannræmmen..

  SvarSlett
 3. Jeg har etterlyst "liker"-knapp før, det gjelder også for siste kommentar. Skader ikke å utvide horisontens sin, Frank! Så syns jeg det er gledelig at til og med en ørbøgg tar til seg ny kunnskap :)

  *med litt mer alvorlig stemme* Så får vi bearbeide Calle i fellesskap om at refleksjonsnotat kan være tingen også for neste modul. Elevdemokrati osv...

  SvarSlett
 4. Rygge kjenner seg også godt igjen i stemningsrapporten din, selv om jeg foretrekker Løvbergs Lilla, traktet i Mokkamaster. Jeg er enig i at blogger hadde blitt enda bedre med en liker-knapp.
  Jeg er overbevist om at refleksjonsnotatet ditt blir gull!

  SvarSlett